Waarom Suppen?

Lichamelijke gezondheid!

Mentale gezondheid

Sociaal

Competitie

Clinics:
Als teamuitje, bedrijfsuitje, studentensoos of gewoon gezellig met de meiden of de mannen op stap.. Clinics zijn voor jong en oud. Op aanvraag en op ieder gewenst moment te boeken. Het kan in een kleine groep maar ook in combinatie met ander watersporten georganiseerd worden.

Bedrijfsuitjes en andere feestjes:
Suppen leent zich uitstekend voor bedrijfsuitjes en andere feestjes. Het kan geboekt worden met alleen sup activiteiten maar ook ism de zeilschool en andere wateractiviteiten.

Touren in Sneek, Grou, Heeg of op een andere locatie:
SUP Sneek organiseert met regelmaat tours door de wateren van Friesland. De meest voorkomende afstanden liggen tussen de 8 en 20km. De opstartplaats kan Sneek zijn maar de mogelijkheid bestaat ook om vanuit andere plaatsen in Fryslan te starten zoals Heeg, IJlst of Lemmer.

Kinderfeestjes:
Kinderfeestje op de SUP! In de zomer op de locatie die u graag wilt. Minimale leeftijd 10 jaar en in het bezit van een zwemdiploma. Ook in de winter is suppen voor kinderen mogelijk in het doelgroepen bad van het Kalverdijkje. Met spelletjes, wedstrijdjes, peddeltechniek, behendigheid en natuurlijk een groot fungehalte!

Arrangementen
Bij ons kun je een aanvraag doen voor een arrangement. Te denken valt aan een clinic met een etentje, een bedrijfsuitje voor een grote groep waar je andere wateractiviteiten in betrekt als zeilen en kanoën en afsluit met een bbq, een clinic op locatie en noem maar op. Wij zijn graag bereid samen te kijken naar de mogelijkheden.